Manikura in pedikura

Manikura – nega rok je zelo pomembna, saj roke veliko povedo o vaši osebnosti. Roke so oblika osebnega izraza. Pogosto lahko izdajajo vašo starost. Manikura je nega naravnih nohtov.
Namen manikure je, da ohranimo naše roke in nohte zdrave. Lepi in negovani nohti naredijo žensko šarmantno in očarljivo. Lepi nohti niso prirojeni temveč jih je treba skrbno negovati. Naravno oblikovani nohti dajo ženski samozavest in so priznanje za njen trud. Mnogi so prepričani, da so lepi nohti nekaj najboljšega kar lahko ženska da sebi.

Nega rok je zelo pomembna, saj roke veliko povedo o urejenosti človekaLepe roke so naše ogledalo. So zelo izpostavljen del telesa, zato jih je potrebno še posebej negovati. Ker pa lepi nohti niso vedno naklučje je za urejeno žensko, torej žensko, ki ve kaj hoče in kaj potrebuje včasih potrebna tudi profesionalna manikura. Manikura je tako kot ženskam namenjena tudi moškim. Ker želimo našim strankam ponuditi le najboljše, uporabljamo edinstveni sistem za nego nohtov JessicaJessica izdelki in celoten sistem so formulirani za izboljšanje rastizdravja in lepote naravnih nohtov. Namenjeni so negi in zaščiti šibkih nohtov – dovoljujejo jim rast in jih medtem ščitijo. Izdelki Jessica zadostijo vsem tipom naravnih nohtov. Za vsak problem nudijo rešitev – za suhe, krhke, normalne, nohte, ki se cepijo, šibke, lomljive, razbrazdane in poškodovane nohte. Gladki in bogati laki Jessica, z globokimi odtenki barv, ki daleč presegajo običajne, so posebej narejeni za naravne nohte. Paleta se razprostira od klasičnih do modnih odtenkov.

Medicinska in klasična pedikura

Želite urejene in negovane noge? Z veseljem vam pomagamo s pedikuro in tako naredimo vaš korak še lažji, pogled na vaše urejene noge pa še prijetnejši. Zagotavljamo vam, da boste iz našega kozmetičnega salonaodkorakali lažje in z zavedanjem o urejenih nogah in stopalih tudi bolj samozavestno.

Prepustite se nam in s profesionalno izvedeno pedikuro bomo skupaj dosegli rezultate, o katerih že dolgo sanjate in si jih želite. Pedikura nikakor ne pomeni neprijetnega »trpljenja za lepoto«, pač pa ravno obratno – prijetno sproščanje, namakanje nog v kopeli in uživanje v obisku.

Osnovna pedikura

Po blagodejnem namaknju v kopeli z dodatki sledi razkuževanje stopala, nato urejanje nohtovodstranjevanja poroženele kožeotiščancev, ter zaključek z negovano hranilno kremo. Pozornost posvečamo edukaciji za preprečevanje glivičnih okužb.

Medicinska in sprostitvena pedikura

Poleg osnovne pedikure izvajamo odstranjevanje nepravilnostiporoženevanja na podplatih, vraščenih nohtovzadebeljenih nohtov (psoriatični nohti). Pri tej pedikuri vas tudi dodatno razvajamo z nanosom krem, ki sproščajo ter vam noge masiramo, da odhajate z občutkom lahkih nog.

Diabetično stopalo

Pedikura se izvaja brez namakanja ter po doktrini in navodilih za diabetike.