Kozmetični salon

V današnjih časih, ko nas vedno bolj zahtevni življenjski slog vzpodbuja k hitremu tempu in nimamo več časa zase in za ohranitev zdrave lepe kože, vam priskočimo na pomoč v kozmetičnem salonu v Murski Soboti. V našem salonu vam izkušena kozmetičarka s svojim znanjem, spretnostjo, nežnostjo in s sodobnimi kozmetičnimi tretmaji ponudi vsaj nekaj uric, da se za kratek čas prepustite razvajanju in se napolnite z novo energijo, ob tem pa izgledate lepšesvežesproščeno in zadovoljno.

Zdrava koža in zdravje telesa sta nerazdružljivi, zato je pomembno, da poskrbimo za pravilno in primeno nego kože ter s tem vzdržujemo zdravo polt in tako preprečimo marsikatero nevšečnost, bolezen in s tem tudi prezgodnje znake staranja.

Prav tako je pomembno je, da se zavedamo, da že v zgodnji mladosti strmimo k vzdrževanju zdravega in s tem lepega videza kože.

V Dermamedu smo vam ob dvomih vedno na voljo z navodili o spoznavanju vaše kožedomači negikozmetičnih preparatihposegih in preventivi vaše kože.

Delo v salonih pri nas je vedno podprto z vodenjem specialista dermatologa.

Postopki v salonu

Osnovna nega obraza je primerna za vse starosti in tipe kož. Osnovna nega obraza zajema:

 • Odstranjevanje ličil z obraza
 • Površinsko čiščenje kože
 • Diagnoza kože
 • Priprava kože na globinsko čiščenje
 • Globinsko čiščenje
 • Pomirjanje kože
 • Masaža obraza
 • Maska
 • Nanos kreme.

Tretma se izbere glede na tip kože. Po tretmaju nege obraza bo vaša koža sijoča in pomirjena.

Aknasta problematična koža

Pristop k negi je odvisen od stopnje razvitih aken, starosti in tipa kože. Pri začetni fazi, ko so poleg mastne kože prisotni le ogrci, je nega klasična in prilagojena za tip kože – ekspresija komedonov, uporaba diamantnega pilinga in LED terapija. Pri napredovanem stadiju je nujen pregled pri specialistu dermatologu. Vzporedno z njegovo terapijo, izvajamo nego primerno stadiju in vas ves čas spremljamo in vodimo z navodili tudi za domačo nego. Nege izvajamo s preparati dr. Grandel in dr. Spiller.

Kuperozna občutljiva koža

Postopek se izvaja s kozmetiko in tehniko, ki je posebej prilagojena vsaki stranki individualno. Postopek se po potrebi izvaja z nadzorom dermatologa.

Nega za odpravo pigmentnih madežev

Če se želite znebiti rjavih nepravilnih madežev na koži vam najprej svetujemo, da opravite pregled pri specialistu dermatologu. Dermatolog opredeli za kašno vrsto pigmentne spremembe gre in na osnovi pregleda skupaj s kozmetičarko pripravi za vas najugodnejši postopek in obliko nege z izbrano kozmetiko. V primeru, da ni primerna za kozmetične storitve se vas napoti na nadaljnjo obravnavo.

Anti aging, antistresna nega

Pri taki negi se poleg prilagoditve tipa kože in starosti poslužujemo dodatnih razvajanj in dodajanja anti agingsubstanc kot so: anti oksidanti, elastin, kolagen v ampulah, kreme in z nanosi, sproščeno in nežno, z antistresno masažo gladimo gube. Kombiniramo z različnimi vrstami pilingov in kot najrevolucionarnejšo metodo proti gubam tako imenovano mezoterpijo brez igel (glej več) ter IPL tehniko (link). Nega moške problematične kože

Nega se izvaja prilagojeno tipu kožeproblematikistarosti in želji posameznika s kozmetiko dr. Grandel, dr. Spiller..

Izvajajo se po potrebi in želji ali kot dodatek k negam ali pa kot samostojni postopki.

 • Masaža obraza z različnimi dodatki z izbrano kozmetiko za primeren tip kože
 • Limfna drenaža obraza in telesa
 • Masaža telesa-klasična z izbranimi eteričnimi olji za sprostitev.
 • Oblikovanje obrvi in trepalnic (oblikujemo in barvamo obrvi klasično ali s šablonami)
 • Ekspresija komedonov samostojno po pripravi kože, čiščenju sledi ekspresija zaprtih-odprtih komedonov z zaključkom visoke frekvence, nanašanjem maske za umiritev kože, toniziranjem in zaključno kremo)
 • LED terapija (led diode se uporabljajo za regeneracijo kože, celjenje vnetnih sprememb, aken ter pri odpravljanju različnih virusnih sprememb-herpesa)
 • Depilacija (dlačice lahko odpravimo iz vseh delov telesa, kjer jih ne želimo imeti, za optimalno uspešnost postopka je priporočljivo, da so dolge vsaj 0,5 cm. Uporabljamo različne tipe voskov za vse tipe kože tudi občutljive. Pozornost posvečamo temu, da je postopek čimbolj neboleč, zato zaključujemo tretma z nanosom preparatov za umiritev kože ter proti vraščanju dlak. Če se želite znebiti dlak trajno vam nudimo lasersko ali IPL tehniko.)
 • Nega in oblikovanje telesa (pilng celega telesa, učvrstitev in masaža s specialnimi aromatičnimi olji)