Diamantni piling

Je učinkovita fizikalna metoda luščenja povrhnjice, s katero se odstranjuje vrhnji odmrli sloj kože, zaradi tega se navidezno zmanjšajo gube in gubice ter brazgotine po vnetjih in aknah.

V kombinaciji z drugimi pilingi se posvetlijo moteče rjave pege, izginejo razširjene pore, seveda na neboleč način. Izraz kože je osvežujoč, na dotik mehkejši, metoda je neboleča in je po 30 minutih rahle rdečice možno nadaljevati vsakdanja opravila, potrebna je le redna zaščita kože čez dan z visokim faktorjem UVA 50+.

Za popolnejši efekt je potrebno do pet tretmajev, lahko pa tudi več ali manj, odvisno od individualne problematike osebe, ki je tretirana.

S pomočjo pilinga se s časoma začne tvoriti lastni nov kolagen, koža postane zato bolj napeta, tonus se povečuje, zato je to naravna neškodljiva metoda primerna za vse tipe kože obeh spolov in se prilagaja invidualno. Piling se ne priporoča pri ekstremno občutljivi koži nagnjeni k alergijam, krvavitvam, po terapiji z antikoagulanti.

Po tretmanu se nanese že v salonu visoko zaščitna UV krema, za doma pa se svetuje nadaljnja uporaba zaščitnih krem. V našem salonu jo redno vključujemo v postopku z ostalimi negami za regeneracijo aknaste kože, pri negi antiaging ter za svež izgled normalne kože.