Oblikovanje telesa

Zdrav življenjski slog ni vedno dovolj za oblikovanje telesa kakršnega si želite. Tudi z dieto in telesno vadbo lahko problematični predeli kot so trebuh, boki in stegna ostanejo nespremenjeni, saj izguba teže ne vpliva na spremembo določenega dela vašega telesa. Nič nenavadnega torej, da so mnogi ljudje nezadovoljni s svojo podobo.

Maščobne celice so neenakomerno razporejene po telesu, njihova razporeditev pa se razlikuje od človeka do človeka. Nekateri ljudje imajo večje število maščobnih celic v predelu pasu in bokov, medtem ko jih imajo drugi več na predelu stegen. To je razlog, da se človeška telesa tako razlikujejo po obliki in zato bodo mnogi med nami verjetno pridobili težo samo na »napačnih predelih«.

Za pomlajevanje ter svež izgled kože uporabljamo diamantni piling, S pomočjo vizuelne mezoterapije vnašamo v globje sloje kože (dermisa) hranljive snovivitamineantioksidante.

Pri nas se lahko sprostite s pomočjo klasične ročne masaželimfne masažepreoblikujete telo s pomočjo kavitacijemezoterapijearomaterpije ter se rešite odvečnih strupov z razstrupljanjem limfne drenaže. S pomočjo mezoterapije brez igel vam pomagamo odpraviti strije in celulit na določenih predelih telesa, prekomerno poraščenost vam lahko odpravljamo z IPL tehniko. Pri nas izvajamo tudi vse vrste depilacij, rok, nog, telesa in obraza, s klasičnimi voski, s sadnimi voski oziroma na način, ki je najmanj boleč tudi za občutljivo kožo ter vam oblažimo vnetje z preparati, ki zavirajo tudi rast dlak ter vraščanje dlak.

Vaše telo si zasluži le najboljše!