Oglejte si

Naše storitve

V Dermamedu smo vam ob dvomih vedno na voljo z navodili o spoznavanju vaše kože, domači negi, kozmetičnih preparatih, posegih in preventivi vaše kože.

Senčenje obrvi (Powder Bronzing)

Cilj oblikovanja obrvi je, da predel okoli oči naredimo zapeljivejši in jasnejši. Obliko obrvi pa prilagodimo tudi na vaš obraz.

Depilacija z voskom

Za razliko od drugih vrst depilacij, depilacija z voskom zagotavlja dolgoročni učinek. V trenutku, ko se odstrani vosek, se skupaj z njim odstrani tudi dlaka, ker se ona potegne ven s korenino in tako posledično obnavljanje dlake traja dlje časa.

Diamantni piling

Je učinkovita fizikalna metoda luščenja povrhnjice, s katero se odstranjuje vrhnji odmrli sloj kože, zaradi tega se navidezno zmanjšajo gube in gubice ter brazgotine po vnetjih in aknah.

Mezoterapija

Pomlajevanje kože brez igel, fotoaging, vlaženje kože, odpravljanje strij, celulita, maščobnih blazinic in več… Vse to dosežemo s tako imenovano virtualna mezoterapija.

IPL odstranjevanje dlak

IPL je tehnologija z intenzivno pulzirajočo svetlobo, ki je sestavljena iz več žarkov z različnimi valovnimi dolžinami. Z reakcijo na melanin se pulzirajoča svetloba spremeni v toploto, ki učinkovito uniči mešiček dlake. Tehnologija je primerna za odstranjevanje dlačic na telesu.

Kavitacija z limfno drenažo

Kavitacija je proces, ki razbije trdovratne maščobne celice v mikroskopsko majhne maščobne delčke. Le ti se iz telesa odstranijo preko sečil (ledvica) in preko limfnega sistema.

Manikira in pedikura

Namen manikure in pedikure je, da ohranimo naše roke, noge in nohte zdrave. Lepi in negovani nohti naredijo žensko šarmantno in očarljivo. Lepi nohti niso prirojeni temveč jih je treba skrbno negovati, naravno oblikovani nohti pa dajo ženski samozavest in so priznanje za njen trud.

Oblikovanje telesa

Zdrav življenjski slog ni vedno dovolj za oblikovanje telesa kakršnega si želite. Tudi z dieto in telesno vadbo lahko problematični predeli kot so trebuh, boki in stegna ostanejo nespremenjeni, saj izguba teže ne vpliva na spremembo določenega dela vašega telesa. Nič nenavadnega torej, da so mnogi ljudje nezadovoljni s svojo podobo.

Anti age

Želite, da je vaša koža videti mlajša? Staranje lahko spremeni videz kože že pri tridesetih letih, ali pa kasneje v srednjih letih, odvisno od vaših navad. Sami ne morete nadzorovati nekaterih dejavnikov, kot je raven estrogena, ki vodi k ohlapni ali povešeni koži ali genetiki, ki vam daje posebno strukturo kostiVendar pa obstaja tudi velikozunanjih vplivov na to, kako izgleda vaša koža. In prav anti-age nega lahko pomaga izboljšati izgled vaše kože.

Masaže

Pri nas se lahko sprostite s pomočjo klasične ročne masaželimfne drenaže. Sprostite telo in duha s klasično švedsko masažo telesa.

Pilingi

S pomočjo pilinga se s časoma začne tvoriti lastni nov kolagen, koža postane zato bolj napeta, tonus se povečuje, zato je to naravna neškodljiva metoda primerna za vse tipe kože obeh spolov in se prilagaja invidualno vsaki osebi posebej. Piling se ne priporoča pri ekstremno občutljivi koži nagnjeni k alergijam, krvavitvam, po terapiji z antikoagulanti in v času nosečnosti.

Akne

Akne so kronična kožna bolezen mladostnikov, ki se pojavlja zaradi zamašitve in vnetja žlez lojnic. Akne se lahko pojavijo že pred puberteto in tudi po puberteti. Takrat so vzrok aken hormonske spremembe ali pa prehrambene navadestresličila

Pigmentni madeži

Če se želite znebiti rjavih nepravilnih madežev na koži, vam najprej svetujemo, da opravite pregled pri specialistu dermatologu. Dermatolog opredeli za kašno vrsto pigmentne spremembe gre in na osnovi pregleda skupaj s kozmetičarko pripravi za vas najugodnejši postopek in obliko nege z izbrano kozmetiko.