Manikira in pedikura

Manikira – nega rok je zelo pomembna, saj roke veliko povedo o vaši osebnosti. Roke so oblika osebnega izraza. Pogosto lahko izdajajo vašo starost. Manikira je nega naravnih nohtov.
Namen manikire je, da ohranimo naše roke in nohte zdrave. Lepi in negovani nohti naredijo žensko šarmantno in očarljivo. Lepi nohti niso prirojeni temveč jih je treba skrbno negovati. Naravno oblikovani nohti dajo ženski samozavest in so priznanje za njen trud. Mnogi so prepričani, da so lepi nohti nekaj najboljšega kar lahko ženska da sebi.

Nega rok je zelo pomembna, saj roke veliko povedo o urejenosti človekaLepe roke so naše ogledalo. So zelo izpostavljen del telesa, zato jih je potrebno še posebej negovati. Ker pa lepi nohti niso vedno naključje je za urejeno žensko, torej žensko, ki ve kaj hoče in kaj potrebuje včasih potrebna tudi profesionalna manikira. Manikira je tako kot ženskam namenjena tudi moškim.

Za razvajanje lahko nudimo stranki tudi piling, s katerim odstranimo odmrle celice in izsušeno kožo rok ter jo nahranimo s hranilno masko oz. parafinsko oblogo in zaključimo z masažnim oljem. Postopek zaključimo z nanosom zaključne kreme za roke, ki lahko vsebuje tudi UV zaščitni faktor oz. snovi za posvetljevanje rjavih madežev.

Po želji nudimo tudi permanentno lakiranje.

Klasična pedikura

Želite urejene in negovane noge? Z veseljem vam pomagamo s pedikuro in tako naredimo vaš korak še lažji, pogled na vaše urejene noge pa še prijetnejši. Zagotavljamo vam, da boste iz našega kozmetičnega salonaodkorakali lažje in z zavedanjem o urejenih nogah in stopalih tudi bolj samozavestno.

Prepustite se nam in s profesionalno izvedeno pedikuro bomo skupaj dosegli rezultate, o katerih že dolgo sanjate in si jih želite. Pedikura nikakor ne pomeni neprijetnega »trpljenja za lepoto«, pač pa ravno obratno – prijetno sproščanje, namakanje nog v kopeli in uživanje v obisku.

Postopek: Po blagodejnem namaknju v kopeli z dodatki sledi razkuževanje stopala, nato urejanje nohtovodstranjevanja poroženele kožeotiščancev, ter zaključek z negovano hranilno kremo. Pozornost posvečamo edukaciji za preprečevanje glivičnih okužb.

Pedikura se lahko zaključi z nanosom permanentnega laka, ki je obstojen do 1-2 meseca z različnimi modnimi odtenki po izbiri.

Medicinska pedikura

Poleg osnovne pedikure izvajamo odstranjevanje nepravilnostiporoženevanja na podplatih, vraščenih nohtovzadebeljenih nohtov (psoriatični nohti). Pri tej pedikuri vas tudi dodatno razvajamo z nanosom krem, ki sproščajo ter vam noge masiramo, da odhajate z občutkom lahkih nog.

Za preprečevanje ponovnega vraščanja nohta obstaja metoda nameščanja sponke na nohtno ploščo. Pri nas nameščamo BS quick sponko, ki je obstojna en mesec, nakar se lahko namesti nova, za dobo dosega učinka. S tem se odpravi tudi bolečina vraščenega nohta.

Diabetično stopalo

Pedikura se izvaja brez namakanja ter po doktrini in navodilih za diabetike z blagovno znamko Gehwol.